• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Sarasvatiçandra”, Guman pranon Kusumin… ja çfarë do të ndodhë nesër

Deni mallkon veten që e la Kusumin të ikte. Saras i thotë Denit se është faji i tij sepse nuk e mbështeti Kusumin. Deni e pyet Sarasin nëse do zgjidhte midis Sarasvatit dhe Kumudit, kë do zgjidhte ai. Saras i thotë se do zgjidhte atë që do kishte të drejtë. Ai i thotë Denit të mbështesë atë që ka të drejtë. Deni i thotë se do e sjellë Kusumin mbrapsht në shtëpi. Guman vjen dhe i thotë se nuk ka nevojë. Ajo e sjell mbrapsht Kusumin. Të gjithë habiten. Guman thotë se e solli Kusumin sepse nuk mund ta shohë Denin të mërzitur. Kusumi përqafon Gumanin. Deni është i lumtur. Saras i thotë Kumudit se nuk i beson Gumanit. Kusum është duke gatuar dhe Guman i hedh ushqimit vaj që Deni e ka alergji. Të gjithë ulen të hanë ushqimin dhe Deni fillon të kollitet. Saras pyet çfarë ka dhe Deni i thotë se ka alergji. Kusum thotë se e gatoi ushqimin me vaj kikiriku. Guman i bërtet Kusumit. Ajo sjell ilaçet. Kusumi qan. Saras dhe Kumud e qetësojnë. Vidiaçaturi u thotë të gjithëve se Lakshmidani do zgjohet nga koma së shpejti.