• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Sarasvatiçandra”, Guman merr vesh se Kabir është gjallë, si do të reagojë ajo?… ja çfarë do ndodhë nesër

Saras, Kumud dhe Kabir kthehen në shtëpi. Vidiaçatur, Gunial dhe Dugba i përqafojnë ata dhe gëzohen kur shohin Kabirin. Dugba i thotë Kabirit se ata kanë parë Sarasvatin në sytë e tij. Kabiri mbush sytë me lotë. Saras pyet për Denin. Vidiaçatur i thotë se Deni ka shkuar për një punë dhe do kthehet. Kumud i pyet pse janë të shqetësuar. Mamaja e Jashit i tregon gjithçka. Kumud habitet kur ajo i tregon që Kalika akuzoi Denin për përdhunim. Kabir thotë se Guman është përgjegjëse për gjithë këtë dhe ajo do ndëshkohet. Vidiaçaturin e marrin në telefon nga spitali dhe i thonë se Lakshmidani mund të zgjohet nga momenti në moment. Të gjithë gëzohen dhe nisen për në spital. Saras e bind Kabirin të shkojë edhe ai. Kabir tregon të vërtetën që ishte ai që bëri aksidentin e Lakshmidanit. Edhe Saras i tregon të vërtetën atij që Guman e ka ndërruar me një bebe të vdekur dhe gënjeu Lakshmidanin. Ai thotë se Guman do ndëshkohet. Deni vjen. Ai dëgjon bisedën që Guman donte të vriste Kabirin në Londër dhe që e ka ndërruar me një bebe të vdekur. Të gjithë habiten kur shohin Denin. Kabir e përqafon atë pasi Deni është i lënduar. Saras thotë tani që tre vëllezërit janë bashkë Guman do ndëshkohet. Ata shkojnë tek Lakshmidani. Kabir ulet pranë tij dhe i thotë të dua baba. Ai pendohet dhe qan. Saras i thotë Kabirit mos të mërzitet. Deni i thotë se Lakshmidani do jetë i lumtur kur ta shohë. Kabir i tregon se Lakshmidani do bëhet mirë pasi ishte ai që e mbante në koma me gjilpëra. Të gjithë habiten. Saras i thotë se të gjithë bëjnë gabime por ai është vëllai i tij. Deni merr në telefon Gumanin që të takohen. Kalika i tregon Gumanit që Saras dhe Kumud ja kanë thënë të gjitha Denit dhe se ata janë kthyer me Kabirin. Guman habitet. Kalika kthehet në shtëpi dhe Jash i tregon asaj letrat e divorcit. Ai i thotë t’i firmosë. Kalika dhe të gjithë habiten. Vidiaçaturi flet me Jashin dhe i thotë se martesa nuk mund të prishet kaq lehtë. Saras, Kabir, Deni dhe Kumud shkojnë në komisariat të ankohen për Gumanin. Saras i tregon inspektorit mëkatin që ajo ka bërë 21 vite më parë. Inspektori thotë se është krim i madh por nuk mund ta ndëshkojë sepse nuk ka prova. Saras i thotë se ka një dëshimtare Menkan. Inspketori i thotë ta sjellë atë. Ata kthehen në shtëpi. Kalika i kërkon Sarasit të ndalojë Jashin. Ajo i kërkon ndihmë Kumudit. Kumud del kundër Kalikas. Saras i thotë se vetëm Jashi vendos. Kalika i kërkon një shans Jashit. Jash i thotë të firmosë letrat e divorcit përndryshe do i thotë policisë çfarë bëri ajo. Ai i thotë të vendosë midis martesës apo burgut. Kalika firmos letrat e divorcit. Ajo del nga dhoma duke qarë dhe betohet që do marrë hak kundër Kumudit.

CLOSE
CLOSE