• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Sarasvatiçandra” Deni kap mat Kusumin duke përqafuar Sarasin… ja çfarë do të ndodhë nesër

Kusum pret Denin në dhomë. Saras dhe Deni vijnë. Guman i thotë Denit se i dhemb koka dhe i kërkon të sjellë ilaçet. Deni shkon të marrë ilaçet. Saras thërret Kumudin. Guman i thotë se ajo ndodhet në dhomën e Kusumit. Saras shkon në dhomën e Kusumit. Kusum mendon se ai është Deni. Deni i jep ilaçet Gumanit. Ajo i thotë të takojë Kusumin. Deni shkon në dhomë. Kusum përqafon Sarasin dhe i thotë të dua Deni, po prisja për ty. Saras i thotë Kusumit se është Saras. Deni shikon ata dhe mërzitet. Kusumi qan. Saras shkon të ndalojë Denin. Kusum merr në telefon Denin por ai nuk përgjigjet. Deni qan duke menduar se Kusum dashuron Sarasin. Ai kthehet në shtëpi dhe nuk i flet Kusumit. Kusum i thotë atij se ajo e dekoroi dhomën për të. Deni i thotë Kusumit t’i qëndrojë larg. Ai thotë se e pa të vërtetën sot. Kusum habitet nga fjalët e Denit. Kumud vjen dhe i sheh ata duke u zënë. Deni e shtyn Kusumin. Saras habitet nga veprimi i Denit. Saras i thotë çfarë po bën, ajo është gruaja jote. Deni i thotë është gruaja ime apo vajza që ti ke refuzuar? Saras dhe Kumud habiten. Deni i thotë ti e dije që Kusum të dashurontë, pse ma bëre këtë? Saras nervozohet dhe i gjuan atij. Guman habitet. Saras i thotë si mund ta thuash këtë për Kusumin? Kusumi qan. Deni largohet. Ai i thotë Kabirit se ky projekt do jetë vetëm i imi dhe do krijoj identitetin tim. Saras i tregon gjithçka Kumudit. Kumudi i thotë se nuk duhet ta qëllonte Denin. Saras i thotë Kumudit se Guman i tha që ajo ishte tek dhoma e Kusumit. Kumud e kupton që ky është plani i Gumanit. Guman është e lumtur. Kumud shkon tek ajo dhe i thotë pse e bëre këtë. Guman i thotë se nuk bëri asgjë. Kumud i thotë ti më dërgove tek shtëpia e prindërve dhe gënjeve Sarasin. Guman i thotë mjaft, unë i thashë Sarasit se ti ishe në dhomë sepse mendova se ti ishe atje. Kumud i thotë se e di që ajo e ka bërë qëllimisht. Guman fajëson Kumudin se ajo Saras dhe Kusum kanë ndikuar tek Deni. Deni kthehet në shtëpi. Guman e pyet si është. Deni i thotë se nuk është mirë, ai qan dhe e përqafon atë. Në mëngjes Deni nuk i flet Kusumit. Kumud i jep atij mëngjesin. Saras shkon tek Lakshmidani. Edhe Deni shkon tek Lakshmidani por del nga dhoma kur sheh Sarasin. Saras largohet. Deni shkon tek Lakshmidani dhe i thotë se ai do bëhet dikush. Guman, Kumud dhe Kusum shkojnë në shtëpinë Desai dhe i urojnë Ditën e Ngjyrave. Vidiaçaturi e kupton që vajzat janë të mërzitura. Dugba pyet Kumudin pse është e mërzitur. Kumud i thotë se është mirë. Saras vjen. Edhe Deni vjen gjithashtu. Vidiaçaturi i pyet pse erdhën të ndarë. Saras i thotë se erdhi nga mbledhja. Gunial pyet Kusum çfarë ka. Kusum i thotë se nuk ndihet mirë.