Orgesa Zaimi gjen sozinë e saj, ja kush është…


Rrokerja e njohur shqiptare, Orgesa Zaimi e ka brenda familjes sozinë e saj dhe ai është djali i saj i vogël, Kron. Vogëlushi ka një ngjashmëri shumë të madhe me nënën e tij. Në këtë foto kur Orgesa ka qenë e vogël, Kroni dhe nëna e tij duken si dy pika uji.

image

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password