• youuinsttaaffccbb
TEST
Pa kategori

FOTO + VIDEO / Alessio Aliaj kthen në tur yjet e viteve ’90

Alessio Aliaj, shqiptari i famshëm për muskujt e tij dhe jo vetëm, pas një karriere të shkëlqyer si model në Australi, vitet e fundit i është përkushtuar eventeve dhe tureve artistike të këngëtarëve dhe grupeve të njohur. Dhe pas bashkëpunimeve të suksesshme me DJ dhe emra të famshëm të skenës ndërkombëtare, Alessio dhe kompania me të cilin ai punon rikthehu në skenë përmes një turi në 5 vende yjet e viteve ’90.

image image image

Emra të tillë si: Nelly, TLC, 112, Blackstreet Boys, Mya, etj, u bënë pjesë e koncerteve që mblodhën në stadiume me qindra mijëra njerëz. Ai që i bëri bashkë këta, ishte pikërisht shqiparti Alessio Aliaj.