• youuinsttaaffccbb
TEST
Modë

Njihuni me princeshën arabe të kohëve moderne…

Deena Abdulaziz Al-Saud është princesha e Arabisë Saudite. Por ndryshe nga femrat e këtij vendi që vishen me perçe, ajo ka një stil modern. Princesha ka një butik me veshje ekskluzive D’NA. Ajo ka një pamje europiane: flokë të shkurtra, fustane të shkurtër, veshje moderne dhe trup të hollë. Deena ka jetuar në New York dhe kjo ka ndikuar në stilin e saj. Ajo është martuar me princin arab Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud dhe kanë tre fëmijë. 

268555-650-1451511174-5870b16ff1695f905460aeb152acf627

268705-650-1451511174-2fc58c22c2ebbbdb3e3f86b75f7699b5

268755-650-1451511174-775

268805-650-1451511174-deena-abdulaziz11

269255-650-1451511174-13

Princesha me fëmijët e saj

268855-650-1451511174-simple-sweater-top-so-simple-skirt

269005-650-1451511174-hbz-100-most-stylish-deena-aljuhani-abdulaziz-bfa-12977784-lg

 

CLOSE
CLOSE