• youuinsttaaffccbb
TEST
Modë

Moda e viteve 90′ po kthehet. Ja prova

Veshjet e 20 viteve më parë po kthehen në modë dhe kjo është e dukshme. Nëse akoma nuk e keni vënë re shikoni fotot më poshtë:

1.Xhinset me shtrat të lartë

3581805-1-1468252253-650-aa1bb805f4-1-1470404135

2.Xhinset e grisura

3581755-2-1468317391-650-2d880c04c1-1-1470404135

3.Xhinset e shkurtra

3580255-4-1468259700-650-b8a72889ef-1-1470404135

4.Kominoshet

3580455-5-1468259261-650-c53caf52e6-1-1470404135

5.Xhaketa xhinsi pa mëngë

3584055-6-1468260252-650-166df15e1a-1-1470404135

6.Xhaketa xhinsi me mëngë

3582705-7-1468264888-650-78a35b88a7-1-1470404135

7.Xhupi zi i lëkurës

3585555-8-1468265057-650-bec50fecdb-1-1470404135

8.Veshja xhinsi komplet

3582905-9-1468265700-650-5305f35e52-1-1470404135

9.Këmisha me kuadrate

3583005-10-1468266428-650-699f7b36ec-1-1470404135

10.Bluza e shkurtër

3582955-11-1468305069-650-deb3653af2-1-1470404135

11.Bluza me shpatullat jashtë

3582605-12-1468305299-650-4d0cb8887e-1-1470404135

12.Fustanet me lule

3582455-13-1468305625-650-0a84aa5a8a-1-1470404135

13.Streçet

3583155-14-1468306003-650-38f6fcce78-1-1470404135

14.Flokët me ngjyra

3583255-15-1468306253-650-b3f356b129-1-1470404135

15.Varëset rreth qafës dhe syzet në formë rrethore

3581705-16-1468306499-650-38cb0c8594-1-1470404135

16.Syzet e mëdhaja

3581655-17-1468306895-650-e1bae54f1d-1-1470404135

17.Kambalet

3581555-18-1468307154-650-835d2a7d00-1-1470404135

18.Këpucët me platformë

3581505-19-1468307471-650-c10c643577-1-1470404135