• youuinsttaaffccbb
TEST
Modë

Këpucët të cilat nuk do pendoheni që i keni blerë…

Është e vërtetë kur thonë që këpucët dhe çantat zënë një vend të veçantë në zemrën e një femre. Këpucët mund të zbukurojnë një veshje të thjeshtë, na bëjnë të dukemi më të gjata dhe janë kryevepra të kreativitetit. Kështu që nëse nuk doni të harxhoni para vazhdimisht për këpucë, kemi listuar këpucët të cilat nuk do pendoheni që i keni blerë.

gallery-1477929377-gettyimages-491318222-master

Të sheshtat

gallery-1478083314-gettyimages-501502340

Këpucët me dy tone të Chanel-it

gallery-1477929096-gettyimages-512502674-master

Takat e Christian Louboutin

gallery-1477929191-gettyimages-521450492

Çizmet deri tek kyçi i këmbës