• youuinsttaaffccbb
TEST
Bukuri, Lista

Amber Heard, fytyra më e bukur në botë… Vendi i dytë do t’ju lërë pa fjalë, ja “TOP 10”

Një studim i kryer së fundmi nga face mapping, ka treguar se fytyra e aktores Amber Heard ka përmasat e përsosura për të qenë fytyra më e bukur në botë. Dhe kjo nuk bazohet në një opinion personal, por, fytyra e saj i është nënshtruar një sërë analizash me teknikat e face mapping, të cilat kanë treguar se tiparet e saj kanë përmasat e përsosura në mesin e universit të të famshëve. Ata janë bazuar në tiparet si buzët, hunda, vetullat, faqet, mjekra, që në fytyrën e Amber kanë një harmoni të kombinuar në mënyrë përfekte, me nje simetri prej 91.85%.

Top 10 më të bukurat, të aprovuara shkencërisht janë :

  1. Amber Heard me 91.85%
  1. Kim Kardashian me 91.39%
  1. Kate Moss me 91.06%
  1. Emily Ratajkowski me 90.8%
  1. Kendall Jenner me 90.18 5%
  1. Helen Mirren me 89.93%
  1. Scarlett Johansson me 89.82%
  1. Selena Gomez me 89.57%
  1. Marilyn Monroe me 89.41%
  1. Jennifer Lawrence me 89.24%

CLOSE
CLOSE