• youuinsttaaffccbb
TEST
Lista

20 filmat që çdo grua duhet t’i shohë

Disa filma, të bëjnë të mendosh për një kohë të gjatë. Disa të tjerë, mund t’i shohësh një herë dhe t’i harrosh brenda një kohe shumë të shkurtër.

Dhe ka pastaj filma të vlerësuar mbi të gjitha nga seksi më i drejtë. Ju nuk mund të na besoni, por këto të fundit nuk kanë lidhje gjithmonë me dashurinë. Si gratë veten e tyre, ato mund të jenë të vlefshme në shumë aspekte dhe të paparashikueshme .

BrightSide.Me ka prezantuar disa prej tyre në listën që vijon. Mos harroni – nganjëherë një ide e marrë nga një film, zbuluar në kohën e duhur, mund të ndryshojë jetën tuaj.

 1. La Vie en Rose
 2. I. Jane
 3. Mona Lisa Smile
 4. Million Dollar Baby
 5. The Devil Wears Prada
 6. Revolutionary Road
 7. The Queen
 8. Erin Brockovich
 9. Frida
 10. Eat Pray Love
 11. Elizabeth: The Golden Age
 12. Where the Heart Is
 13. The Messenger: The Story of Joan of Arc
 14. Head in the Clouds
 15. Elegy
 16. Amélie
 17. My Week with Marilyn
 18. Evita
 19. Gia
 20. Coco Before Chanel