• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë

USA / Çifti aventurier vendos të vizitojë 59 parqe për 52 javë në respekt të natyrës

Jonathan Irish dhe Stefanie Payne janë një çift që kanë vendosur ti bien kryq e tërthor Amerikës vetëm për një qëllim: të vizitojnë çdo park kombëtar të vendit. Udhëtimi i tyre do të startojë më datën 01/01/2017 dhe do të përfundojë më 31/12/2017 duke numëruar plot 59 parqe për 52 javë. “Arsyeja që vendosëm të eksploronim parqet tona natyrore është vetëm në respekt  të diveristetit dhe vendeve të mrekullueshme që na ofron natyra” ka thënë Payne. Ata inkurajojnë edhe shumë njerëz të tjerë të ndërmarrin nisma të tilla. 

5835c6da1a00000b03cc980d