10 gjërat që mamatë dhe baballarët i bëjnë ndryshe


Edhe pse prindërit i duan fëmijët e tyre njësoj, mënyra si ata i mësojnë apo luajnë me fëmijët është e ndryshme. Ju sjellim 10 gjërat që mamatë dhe baballarët i bëjnë ndryshe:

7153510-1-0-1476442441-1476442470-650-9ef4c38e4c-1-1476452634

7153360-2-0-1476442600-1476442605-650-9ef4c38e4c-1-1476452634

7153310-3-0-1476442732-1476442738-650-9ef4c38e4c-1-1476452634

7153660-4-0-1476442907-1476442916-650-9ef4c38e4c-1-1476452634

7153710-5-0-1476443013-1476443018-650-9ef4c38e4c-1-1476452634

7153760-6-0-1476443112-1476443123-650-9ef4c38e4c-1-1476452634

7153610-7-0-1476443269-1476443273-650-9ef4c38e4c-1-1476452634

7153560-8-0-1476443385-1476443394-650-9ef4c38e4c-1-1476452634

7153460-10-0-1476443489-1476443494-650-9ef4c38e4c-1-1476452634

7153410-11-0-1476443617-1476443623-650-9ef4c38e4c-1-1476452634

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password