Nëse vuani nga pagjumësia, konsumoni këtë pije 1 orë para se të shkoni për të fjetur…


Gjumi është thelbësor për funksionimin e mirë të trupit dhe për mirëqenien dhe shëndetin tonë të përgjithshëm. Nëse vuani nga mungesa e gjumit, kjo është një shenjë e mundësive për hipertension, depresion, sëmundje, molisjes dhe energjisë së paktë. Modelet e parregullta të gjumit ose pagjumësia mund të çojnë në pasoja të tmerrshme për shëndetin. Konsumoni këtë pije 1 orë para se të shkoni për të fjetur:

Përbërësit:
– 1 banane
– pak kanellë
– 1 tenxhere të vogël me ujë

 

Si ta përgatisim…
Hiqni skajet e bananes dhe vendosini në ujë. Lëreni ujin derisa të vlojë për 10 minuta. Pastaj, nëpërmjet kullesës hidheni në një gotë të madhe.

Së fundi, shtojini kanellë.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password