• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Këshilla

“Sa të tjerë ke pasur para meje?!”… Kurrë mos e bëni këtë pyetje, rrezikoni shumë

Kur filloni një lidhje të re, entuziazmi është gjithnjë shumë i lartë dhe po ashtu edhe interesi apo kurioziteti për të njohur çdo detaj nga jeta e tyre. A e keni pyetur ndonjëherë të dashurën tuaj se sa partnerë ka pasur para jush?! Nëse jo keni bërë gjënë e duhur, nëse po… keni marrë përsipër një risk. Studiuesit rekomandojnë që asnjëherë të mos e bëni këtë pyetje sepse: ­Numri i partnerëve nuk ka rëndësi nëse nuk dini rrethanat ­Numri i vogël i partnerëve nuk do të thotë se seksi është më i sigurt ­Fare lehtë mund të mos tregojë të vërtetën ­Seks është edhe seksi oral por ajo mund të mos ua tregojë këtë ­Çfarëdo përgjigje të merrni sërish do bëni pyetjet që do t’iu torturojnë: ‘Si, Pse, A ishte më i mirë’./ Panorama