close
JetëKëshilla

Reduktoni shfaqjen e rrudhave me këtë produkt shtëpiak

rrudhat_1479070563-6555297

Të bardhat e vezëve janë një përbërës i shkëlqyer për të reduktuar shfaqjen e rrudhave dhe vijave të holla në fytyrë. Efekti lifting i vezës është njohur shekuj më parë kur femrat vunë re ndryshime drastike në fytyrë pasi e lyenin atë me vezë. Plot jetë e gjallëri, një lëkurë e tendosur është ajo që duam të gjitha, shkruan living .

RECETA E SHTËPISË: Rrahim lehtë të bardhën e një veze dhe e përhapim atë në fytyrë dhe qafë. E lëmë në qetësi për 20 minuta dhe më pas e shpëlajmë me ujë të ftohtë. Kjo është një nga maskat më të mira për tonifikimin e fytyrës dhe reduktimin e poreve.

Tags : rrudha
loading...