• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Këshilla

Njihuni me mënyrë e re për të pirë verën

Ndoshta ju ka ndodhur që keni dashur të shijoni një shishe vere, por nuk keni pasur gotë? Por dikush ka menduar për këtë duke na dhënë mundësinë që verën ta pijmë direkt nga shishja , sigurisht me pak delikatesë e dekor. Quhet Guzzle Buddy dhe është një gotë e stërmadhe vere që ju ndihmon kur nek gjeni gota, të pini sa të doni dhe me lehtësi. Është perfekte! Për më tepër ajo është një dhuratë e shkëlqyer për adhuruesit e verës. Jo vetëm që ka një paketim të këndshëm, por edhe vetë xhami i saj është mjaft cilësore. Thjesht idea se mund të pish një shishe vetëm për vete, është mjaft tunduese, por qëllimi i saj nuk është kjo. Ajo do të vërë shenjën e barazimit mes 2/3 të konsumit tuaj të alkoolit gjatë javës me ¼ e kalorive tuaja ditore. Pra, ajo është një tapë e dyfishtë për verën.