• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Këshilla

Njihuni me gjërat që meshkujt urrejnë tek femrat gjatë seksit

Seksi është moment shumë i rëndësishëm në një lidhje dhe për këtë të dy partnerët duhet të kënaqen. Shpesh ndodh që ata të mos i tregojnë njëri-tjetrit se çfarë i bezdis gjatë aktit.

Lexoni më poshtë disa nga gjërat që meshkujt urrejnë më tepër tek një femër gjatë seksit.

1.Ta ndalosh atë në mes të seksit për të urinuar.
2.Të përdorësh dhëmbët gjatë seksit oral.
3.Të shtirni orgazmën.
4.Devijimin e kontaktit sy më sy sepse keni turp për trupin tuaj.
5.Të përsërisni fjalë për fjalë ato që keni dëgjuar në filmat porno.
6.Të mos flisni fare.
7.Të lejoni qenin ose macen të qëndrojë në krevat me ju.
8.Kur e gërvishtni fortë në kurriz.
9.Ta puthni pas seksit oral.
10.Ta krahasoni me ish-et.
11.Të qeshni kur ai flet me fjalë të pista.
12.T’ju zë gjumi gjatë aktit.
13.Të shikoni orën.
14.Të bëni foto.
15.Të luani me thithkat e tij pa dëshirë.
16.Ti thërrisni në emër tjetër.