• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Këshilla, Lajme

Ndaloni së përdoruri Facebook, menjëherë! Zbuloni arsyen

Një studim nga universiteti i Copenhagen që përfshiu mbi 1000 veta tregoi se rrjetet sociale i bënin njerëzit të palumtur e shpesh të depresionuar. Gjysma e njerëzve që morën pjesë në studim vazhduan të përdornin Facebook rregullisht, ndërsa gjysma tjetër bënë një pauzë një javore dhe rezultoi se ishin më të lumtur me veten dhe jetën. “Miliona orë shpenzohen në Facebook çdo ditë”- shkruante njëri nga autorët, duke pohuar se kjo ishte një shifër alarmante.