close
JetëLajme

Ky është trupi seksi për femrat dhe meshkujt

89E71727-2859-4331-934F-3D0FB7D89DB6

Studimi më i ri i revistës “Men”s Health” dhe “Woman”s Health”, ka treguar se si meshkujt dhe femrat në mënyrë krejtësisht tjetër e shikojnë trupin e femrës, por edhe trupin e mashkullit.

Derisa femrat janë përgjigjur që trupi seksi është trupi i hollë dhe i fortë i aktores Cameron Diaz, meshkujt janë përgjigjur që modeli i Kate Upton është shembulli më i mirë i trupit të përsosur të femrës.
Kur është fjala për trupin e përsosur të mashkullit, meshkujt janë pajtuar që ai do të mund të ishte trupi i aktorit Hugh Jackman, ndërsa më shumë se gjysma e femrave kanë thënë që simbol për trupin seksi është bashkëshorti i Eva Mendes, aktori Ryan Gosling./gazetaekspress

loading...