• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Këshilla

Kush vuan nga ankthi nuk duhet të konsumojë kafe dhe cigare

Personat që vuajnë nga ankthi nuk duhet të konsumojnë kafeinë pasi ajo ndikon negativisht në gjendjen e tyre.

Sipas specialistëve sasia e lartë e kafeinës në organizëm mund të shkaktojë aritmi dhe të përkeqësojë situatën e këtyre personave.

Nga ana tjetër, jo vetëm kafja por edhe alkooli e duhani duhen eleminuar nga personat që vuajnë nga ankthi, mbi të gjitha nëse janë duke marrë medikamente për problemin e tyre.\revistawho.com