• youuinsttaaffccbb
TEST
A e dini se ..., Jetë, Lajme

Keni parë në ëndërr para? Ja kuptimi i tyre

Ju që shikoni ëndrra dhe i mbani mend ato, ja ku vjen shpjegimi i ëndërrave me para.

1.Nëse shikoni se keni fituar para do të thotë se jeni të suksesshëm
Paratë simbolizojnë vetbesimin, suksesin dhe vlerat. Intv.al shton se ju jeni person që besoni shumë te vetja juaj.

2. Nëse keni humbur para
Ju po kaloni një moment jo të lumtur në jetën tuaj. Ndoshta po ndiheni të dobët dhe nuk po e kontrolloni dot më jetën tuaj. Jeni në kërkim të dashurisë dhe ndiheni të refuzuar. Nuk po ju kushtojnë vëmendjen e duhur.

3. Nëse nuk keni fare para
Intv.al shton se kjo endërr do të thotë se keni frikë se po humbisni gjërat në jetën tuaj.

4. Nëse po vidhni para
Kjo ëndërr kupton se ju jeni në rrezik dhe nuk po ju ecën në dashuri ashtu si do dëshironit. Kjo ëndërr ju paralajmëron, të tregoni kujdes!