• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Këshilla, Lajme

Ja gabimet që çdo femër bën me larjen e rrobave. Sa prej jush janë fajtore?

Futja e rrobave në lavatriçe është pjesë e rutinës së përditshme për çdo femër. Por ajo që shumë nuk e vënë re është fakti se gjatë këtij procesi që duket i thjeshtë bëjmë shumë gabime. Zbuloni cilët janë dhe si t’i zgjidhni…

-Lënia hapur e zinxhirëve

Kur fusni pantallona në lavatriçe gjithmonë zinxhiri duhet të jetë i mbyllur, pasi gjatë larjes rrobat e tjera prishen prej tij.

-Përdorimi i tepruar i detergjentit

Mund t’ju duket sikur po të hidhni shumë detergjent rrobash do lahen më mirë, por kjo nuk është e vërtetë.

-Çorapet futen të parat në lavatriçe që të mos humbin

-Mos fusni rroba më shumë se kapaciteti i lejuar

Mund të duket sikur kurse kohë, por në fakt i hapni vetes punë pasi rrobat nuk lahen mirë nëse ka më shumë se kapaciteti i lejuar.

 

CLOSE
CLOSE