• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Jetë, Këshilla, Lajme

Ja cilat janë ngjyrat e flokëve që do zëvendësojnë njëra-tjetrën, por janë kaq të përafërta

2018 ka ardhur me trendet më të reja në ngjyrën e flokëve dhe ato janë një mrekulli. Nuancat e biondes, të kuqes, ngjyra çokollatë të gjitha po ndryshojnë sepse një frymë e re ka ardhur.

Biondja dramatike

Ngjyra e çokollatës

E kuqja

Transformime të papritura e verdha, jeshilja, grija trend i 2018/revistawho.com

CLOSE
CLOSE