• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë

Ja çfarë thotë madhësia e duarve për personalitetin tuaj

Duket se madhësia e duarve tregon diçka për personalitetin tuaj. Njerëzit me gishta më të mëdhenj janë më kuriozë, ndërsa ata me më të shkurtër kanë tendencë për t’u bërë udhëheqës të mrekullueshëm. Ata me duar më të shkurtra rrezikojnë më shumë, janë të mrekullueshëm, u pëlqejnë aventurat dhe marrëdhënien e bëjnë gjithmonë romantike, shkruan “Express”. Njerëzit me duar të vogla janë më pragmatikë. Ata janë të prirur për të logjikuar më shumë dhe për problemet e tyre e gjejnë zgjidhje të thjeshta. Njerëzit me duar të mëdha janë shumë të ndjeshëm. Ata kanë dëshirë t’i bëjnë gjërat në mënyrë të përkryer, dhe nuk punojnë jashtë rregullave. Ata kanë tendencë gjithashtu për të qenë më të ndjeshëm dhe më empatik.