• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Lajme

FOTOT/ Nga 7 e mëngjesit në 7 të mbrëmjes, shikoni si ndryshon njeriu brenda 12 orëve

Çdo mëngjes, miliona njerëz në mbarë botën, kalojnë shumë kohë me veten duke u përgatitur për ditën. Rezultatet mund të variojnë, por le të jemi të qartë: paraqitja e një njeriu nuk është e njëjta në orët e para të mëngjesit me ato të mbrëmjes. Kjo temë ka tërhequr vëmendjen e fotografes nga Belgjika Barbara Iweins e cila ka vendosur të na demostrojë nëpërmjet fotografive metamorfozën e një njeriu në orën 7 të mëngjesit dhe 7 të mbrëmjes. Ju si mendoni, njerëzit duken më bukur në mëngjes apo në mbrëmje?

Shfletoni galerinë