• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Këshilla, Who Serial

E mbajmë gjithmonë me vete, ky është objekti me më shumë mikrobe që prekim

Sapo dalim nga shtëpia, e vetmja gjë që e kemi gjithmonë me vete është portofoli.
Një kuriozitet shumë i rëndësishëm ka të bëjë me papastërtitë që ai mbart.
Në çantë, në xhep, në tavolinë apo kudo ku mund ta mbajmë portofolin ai është gjatë gjithë kohës i hapur ndaj mikrobeve.
Sipas një studimi rezultoi se portofoli dhe menyt në lokale janë objektet më të pista që prekim me duart tona pa e kuptuar situatën./revistawho.com