• youuinsttaaffccbb
TEST
Bukuri, Jetë, Këshilla

E keni përdorur gabim parfumin, në këto vende duhet ta hidhni për të ju qëndruar gjatë

Shumica e femrave dhe meshkujve ankohen se parfumi që hedhin nuk reziston gjatë, ndaj shpesh detyrohen ta ndërrojnë atë.
Por në fakt janë disa vende në trup ku nëse hidhet parfumi në to, aroma reziston më gjatë. Ndërsa kyçi i dorës është i njohur dhe përdorur gjerësisht, pjesa pas veshëve e bën aromën më të fortë.

Gjithçka pasi venat që ndodhen në lëkurë krijojnë nxehtësi duke e bërë më rezistent parfumin.

Edhe pjesa e shpinës, e cila në fakt nuk është shumë e përhapur e bën parfumin më rezistent, ndaj përdoreni. Kërthiza është një tjetër vend ku parfumi reziston ndaj lyeni gishtin me parfum dhe vendoseni në të, do të shihni që rezultati është i paparë.

Spërkatja e flokëve është gjithashtu një ide e mirë pasi pikat e parfumit spërhapen në ta, duke e bërë më të fortë dhe depërtueshme aromën e këndshme.