• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Këshilla, Lajme

Disa ide kreative si të bëni kuzhinën të duket më e madhe

Kuzhina është vendi më i rrëmujshëm në shtëpi. Pavarësisht mundimit të përditshëm që kërkon për t’u rregulluar, gjithmonë duket sikur nuk ka vend për asgjë. Por nëse tregoheni pak më kreativë do të kuptoni se vendi është i mjaftueshëm, mjafton të keni parasysh disa rregulla. Më poshtë po ju tregojmë disa ide që do ju ndihmojnë të bëni kuzhinën vendin më të dashur.

Përdorni rafte rrotullues

Shfrytëzoni çdo cep të mobiljeve

Bëni sa më shumë rafte dhe sirtarë

Mos bëni derë në kuzhinë

Vendosni sa më shumë drita

Mobiljet mundohuni t’i vendosni në të njëjtën ngjyrë

Vendosni perde që mblidhen

Përdorni dekoret e duhur