• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë

Dëshironi të bëni pushime dimërore? Këto janë destinacionet më të bukura në Europë

Dimri ka mbërritur dhe së bashku me të edhe dëbora. Pavarësisht se në vendin tonë nuk ka ndërmend që dëbora të mbulojë qytetet, në vendet ku ajo është e përhershme keni mundësinë ta shijoni. Gjatë kësaj periudhe të bukur të vitit njerëzit planifikojnë të vishen trashë dhe të bëjnë pushime dimërore në vende të mbuluar nga shtresa e bardhë. Nëse ende nuk keni vendosur vendin që do të vizitoni më poshtë po ju japim disa ide të vendeve brenda Europës.
BERGEN, NORVEGJI


SAARISELKA, FINLAN

MYNIH, GJERMANI


ALPET ITALIANE


SALZBURG, AUSTRI