close
JetëKëshilla

Çokollatë mavi, ngjyra e flokëve në modë

1479720963_flok

Çokollatë mavi është një ngjyrë me bazë gështenjë çokollate, që pasurohet me nuancat e lejlasë së jargavanit. Rezultati? Një ngjyrë dinamike, origjinale dhe shumë e lëvzishme, perfekte për një luk të ri për flokët këtë stinë.  E realizuar nëpërmjet një përzierje të veçantë bojërash, që kanë bazë natyrale, kjo ngjyrë me nuanca ka nisur të fitojë Instagramin, duke kandiduar si një nga më të postuarat e Vjeshtës 2016, shkruan “Top Channel”. Na pëlqen si në versionin me hije dhe në atë gjithëpërfshirës, si një mënyrë e re për të menduar për refleket ngjyrë vjollcë. Shihni modelet e ndryshme për tu frmyëzuar.

Tags : floket
loading...