• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Seks

Çfarë zbulon për ju, pozicioni i preferuar në seks?!

Misionar, ‘Dogy style’, seks në këmbë… ja çfarë zbulon pozicioni i preferuar për ju. 

Misionar

Personat të cilët preferojnë këtë pozicion, dëshirojnë që çdo gjë të jetë e thjeshtë. Ata kënaqen kur shikojnë partnerin në sy gjatë seksit, dhe kur i shfaqin dashurinë.

Dogy style

Ata të cilët kënaqen me këtë pozicion, kanë prirje që para të tjerëve të kultivojnë imazhin e personit serioz, ndërsa privatisht janë krejtësisht ndryshe. Këta persona dëshirojnë që në krevat të jenë kënaqur.

Femra sipër… …është ajo femër e cila di çka dëshiron! Femrat të cilat këtë pozicion e adhurojnë, gjithmonë saktësisht dinë çfarë dëshirojnë dhe nuk frikësohen të kërkojnë atë që duan, pa marrë parasysh a është fjala për këpucë të reja, punën apo orgazmën.

Kauboj ndryshe

Personat të cilët e adhurojnë këtë pozicion janë “legjenda”. Atyre nuk u intereson se çfarë u thonë të tjerët, kanë shpirt aventurieri.

Seks në këmbë

Nëse kënaqeni duke bërë seks në këmbë, keni shpirt garuesi! Ju çdo gjë në jetë e përjetoni si garë, e as seksi nuk bën përjashtim, prandaj nuk është e lehtë të gjendet partneri i cili mund t’ju bëjë ballë.

Seks para pasqyrës

Personat të cilët e duan seksin para pasqyre, çdo gjë në jetë, madje edhe seksin, e përjetojnë si performancë, shkruan Telegrafi. Dëshironi që të gjithë t’i kenë sytë nga ju, prandaj e bëni këtë para pasqyrës.