• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Këshilla

Bëni këto 2 gjëra dhe partneri juaj kurrë nuk do ju tradhtojë kurrë

Tradhtia bashkëshortore është bërë e zakonshme në shumicën e lidhjeve, mirëpo janë të rralla kur zbulohen mënyrat e duhura dhe të sigurta për një marrëdhënie serioze.
Mirëpo, kjo bazohet në tre mënyra të sigurta dhe nëse ju i bëni ato do ruajnë marrëdhënien tuaj, shkruan Indeksonline.
Më poshtë  janë këto dy gjëra të cilat do bëjnë që partneri të mos ju tradhtojë asnjëherë.
1.Ushqejeni marrëdhënien
Sa mendoni për tradhtinë gjatë tërë kohës, dhe shanset që partneri juaj mund të ju mashtrojë, atëherë më mirë ju gjatë kësaj kohe mundoheni t’i kushtoni sa më shumë vëmendje partnerit tuaj. Të merrni në një shëtitje apo të kaloni disa kohë etëm në mënyrë të vazhdueshme një gjë e tillë do të ushqej marrëdhënien tuaj.

2.Të bëni lidhjen romantike
Romanca është e mirë për ngritjen e energjisë. Nuk ka rëndësi nëse ju nuk shkoni me partnerin e juaj në një udhëtim apo nëse nuk shtypni zakonisht mesazhe dashurie. E rëndësishme është që në mënyrë konstante marrëdhënie juaj të jetë romantike dhe në këtë mënyrë ju nuk do të keni tradhti bashkëshortore. Pra krijoni ndjenja të mira.