close
JetëLajme

Bëhuni gati po vijnë kondomët elektronikë

0F6C39E1-3CE7-444A-86AE-32E709E8FCB6

Një kompani britanike ka shpikur prezervativin e parë elektronik të quajtur ”I.Con”.
E veçanta e prezervativit të parë smart është se mund të mbledh të dhëna për jetën seksuale të çdokujt që e merr guximin ta përdorë.

Prezervativi “I.Con” dhe është i aftë të dallojë edhe infeksione seksualisht të transmetueshme duke i dërguar të dhënat në aplikacionin e posaçëm në telefonin e përdoruesit.

Të dhëna të tjera që arrin të mbledhë ky prezervativ janë kaloritë e djegura gjatë marrëdhënies seksuale, shpejtësinë e lëvizjeve të mashkullit, kohëzgjatjen dhe pozicionet e ndryshme./revistawho.com

loading...