close
JetëKëshilla

A e dini se Coca-Cola mund të përdoret edhe për këtë?

screenshot_20170106-223031

Coca-Cola është marka më e vlefshme në histori – dhe Coca-Cola është fjala e dytë më e njohur në botë pas fjalës “Hello”.

 

Sidoqoftë, pija në vetvete është një ‘helm’ absolut për metabolizmin e njeriut. Cola është shumë afër nivelit të aciditetit të acidit të baterisë dhe si pasojë ajo mund të pastrojë sipërfaqet ekuivalente për të dhe shpesh më mirë se shum ëpastrues shtëpiak .

1. Heqë njollat yndyrë nga rrobat dhe pëlhurat.
2. Heqë ndryshkun.
3. Heqë njollat e gjakut nga rrobat.
4. Pastron njollat e naftës nëse punoni në një garazh të veturave.
5. Vret kërmijtë dhe insektet; acidi i vret ato.
6. Pastron motorin e veturës; Shpërndarësit e Colas e kanë përdorur këtë teknikë për dekada të tëra.
7. Heqë çamçakëzin nga flokët; Në një tas të vogël, hidhni pak Cola dhe vendosni flokët ku iu është ngjitur çamçakëzi dhe lëreni disa minuta. Ai do të shkrihet!
8. Heqë njollat në qilim. Duke aplikuar Cola-n, duke e fërkuar qilimin dhe më pas duke e pastruar atë me ujë me sapun do t’i heqë njollat.
9. Pastron tualetin; Mund ta vendosni në ulësen e tualetit, ta lini për pak dhe më pas do të pastrojë gjithçka! /gazetaexpress

Tags : coca colapastrim
loading...