close
JetëShëndet

7 ushqimet më të shëndetshme në planet…

tumblr_n068w36yjh1r5n2x0o1_400

Ka shumë ushqime të shëndetshme por doktor Paul Haider na tregon 7 ushqimet më të shëndetshme të cilat janë:

kale

1.Lakra jeshile

two-heads-of-broccoli

2.Brokoli

almonds-in-a-bowl-on-wooden-table-max

3.Bajamet

Wooden spoon of spirulina algae powder on wooden background
4. Spirulina (e përbërë nga algat që mund të konsumohet nga njerëzit dhe nga kafshët)
lentilsrice

5.Thjerrëzat dhe orizi kaf

download

6.Spinaq

Sweet potato
7.Patatet e ëmbla
Tags : Ushqime
loading...