• youuinsttaaffccbb
TEST
Fotot

Si e ëma dhe e bija! Fotot që tregojnë ngjashmëritë mes mamasë dhe vajzës

Shumica e vajzave ëndërrojnë të kenë një vajzë. Fundja kush nuk do të donte të kishte një mini-version të vetes? Këto mama në foto kanë bërë fotografi të njëjtja me vajzat e tyre. Të adhurueshme apo jo?

342705-104632_p_1422406452363-650-17f5871c22-1473837705

343505-1407413730-354310-18967-650-3ef1e49cbc-1473837705

342905-mobile_large-650-618c37f550-1473837705

343105-f360fdf555786fc0576c5865c9c12c45-650-699327d4b8-1473837705

342855-c2381f817974b784c6d12e92fc545454-650-77a3d1ae3c-1473837705

342505-99-650-6837cde8d9-1473837705

343305-1b4aq55qjbk-650-3ea3299077-1473837705

343405-11018343_869398246463976_7826851272925623695_o-650-3d2f9e4c42-1473837705

342805-bq0rjdnjsnc-650-66bc44160f-1473837705

342405-693963fd61898ee7dfad5747adaca1ca-650-f21dca9aff-1473837705

342455-988-650-e3e93b34f8-1473837705

342755-3140_748454_0307274001420791725-650-1e7fafb663-1473837705

343055-i3pfhecsh5nuz-640-16159254e0-1473837705

342605-3ff711266a43c5b2d973baaed3af3f38-650-433beb81c0-1473837705

343355-2012051122273-650-5f99f0128b-1473837705

343205-e2cb42f5da4c67afe9fa4c34cd3f99ae-650-0ff2a92fdc-1473837705

342655-1db44ec5905e667c9e541d47f75fcde2-650-0758fda478-1473837705

342955-mothers_day_photo_12-650-a774bcbc3e-1473837705

343255-e85f491fe1c0054bfb3723fbeac431d8-650-2613971f02-1473837705

343155-d0299bb18deb352a70684f8e84ac2800-640-598fcaa6e0-1473837705

342555-4fd239b84f66de97fbc656b39815084f-640-822526a18b-1473837705