Shtëpi

Kendall Jenner blen një divan 52.000$

Modelja Kendall Jenner kohët e fundit ka blerë vilën e Emily Blunt dhe John Krasinski dhe i ka dekoruar të 6 dhomat në të njëjtën kohë. Kohët e fundit ajo…

Lexo më shumë

10 gjërat që mamatë dhe baballarët i bëjnë ndryshe

Edhe pse prindërit i duan fëmijët e tyre njësoj, mënyra si ata i mësojnë apo luajnë me fëmijët është e ndryshme. Ju sjellim 10 gjërat që mamatë dhe baballarët i…

Lexo më shumë

FOTOT MAHNITËSE / Kjo është rezidenca luksoze ku ka jetuar Versace

E ndërtuar në 1930 nga arkitekti Alden Freeman, kjo rezidencë ka qënë shtëpia e stilistit Gianni Versace midis viteve 1992 dhe 1997. Christened Casa Casuarina i quajtur Pallati Amsterdam i…

Lexo më shumë
 • Këto 20 dhoma plot fantazi për fëmijët tuaj, do t’ju bëjnë të ëndërroni (FOTO)
 • Këto 20 dhoma plot fantazi për fëmijët tuaj, do t’ju bëjnë të ëndërroni (FOTO)
 • Këto 20 dhoma plot fantazi për fëmijët tuaj, do t’ju bëjnë të ëndërroni (FOTO)
 • Këto 20 dhoma plot fantazi për fëmijët tuaj, do t’ju bëjnë të ëndërroni (FOTO)
 • Këto 20 dhoma plot fantazi për fëmijët tuaj, do t’ju bëjnë të ëndërroni (FOTO)
 • Këto 20 dhoma plot fantazi për fëmijët tuaj, do t’ju bëjnë të ëndërroni (FOTO)
 • Këto 20 dhoma plot fantazi për fëmijët tuaj, do t’ju bëjnë të ëndërroni (FOTO)
 • Këto 20 dhoma plot fantazi për fëmijët tuaj, do t’ju bëjnë të ëndërroni (FOTO)
 • Këto 20 dhoma plot fantazi për fëmijët tuaj, do t’ju bëjnë të ëndërroni (FOTO)
 • Këto 20 dhoma plot fantazi për fëmijët tuaj, do t’ju bëjnë të ëndërroni (FOTO)
 • Këto 20 dhoma plot fantazi për fëmijët tuaj, do t’ju bëjnë të ëndërroni (FOTO)
 • Këto 20 dhoma plot fantazi për fëmijët tuaj, do t’ju bëjnë të ëndërroni (FOTO)
 • Këto 20 dhoma plot fantazi për fëmijët tuaj, do t’ju bëjnë të ëndërroni (FOTO)
 • Këto 20 dhoma plot fantazi për fëmijët tuaj, do t’ju bëjnë të ëndërroni (FOTO)
 • Këto 20 dhoma plot fantazi për fëmijët tuaj, do t’ju bëjnë të ëndërroni (FOTO)
 • Këto 20 dhoma plot fantazi për fëmijët tuaj, do t’ju bëjnë të ëndërroni (FOTO)
 • Këto 20 dhoma plot fantazi për fëmijët tuaj, do t’ju bëjnë të ëndërroni (FOTO)
 • Këto 20 dhoma plot fantazi për fëmijët tuaj, do t’ju bëjnë të ëndërroni (FOTO)
 • Këto 20 dhoma plot fantazi për fëmijët tuaj, do t’ju bëjnë të ëndërroni (FOTO)
 • Këto 20 dhoma plot fantazi për fëmijët tuaj, do t’ju bëjnë të ëndërroni (FOTO)

Këto 20 dhoma plot fantazi për fëmijët tuaj, do t’ju bëjnë të ëndërroni (FOTO)

  Gjithkush prej nesh kujton me nostalgji momente të fëmijërisë. E ndërsa bëjmë retrospektivë episodet e lumtura, sjellim në mendje edhe dhomat tona të gjumit që pavarësisht “modestisë së dikurshme”…

Lexo më shumë

Ide të veçanta për dhomat tuaja të gjumit (FOTO)

Jeni duke dekoruar shtëpinë por nuk keni ide sesi mund ta mobiloni atë. Dhoma e gjumit është dhoma që çdo njeri do që ta ketë më të veçantë dhe më relaksuese. Prandaj…

Lexo më shumë

VIDEO/ Të gjithë do t’i donit në shtëpi këto mobilje shumëfunksionale…

Jemi të bindur që të gjithëve ju, sidomos juve të dashura amvisa, ju shkon disa herë në mend gjatë ditës ideja për të ndryshuar arredim… Për të zgjeruar hapësirën, e…

Lexo më shumë

Page 1 of 1

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password