• youuinsttaaffccbb
TEST
Bukuri

Ndryshimi dramatik i VIP-ave të Hollywood-it

Tanimë është e ditur që VIP-at në Hollywood përdorin makeup-in ose operacionet plastike për të ndryshuar por disa prej tyre kanë pësuar një ndryshim dramatik aq sa edhe tiparet e tyre kanë ndryshuar. Transformimi përfshin ndryshimin e flokëve, makjazhit, vetullave e deri tek dhëmbët. Hidhini një sy dhe jepni mendimin tuaj mbi këto ndryshime dramatike:

 

405-3

Victoria Beckham përpara

405-4

Tani

810-10

Taylor Swift në 2006

810-11

Tani

810-4

Ariana Grande në 2008

810-5Tani

810-6

Bella Hadid përpara

810-7

Tani

810-8

Khloe Kardashian përpara

810-9

Tani

405-1

Angelina Jolie përpara

405-2

Tani

810-12

Kylie Jenner në 2010

810-13

Tani

810-14

Kim Kardashian në 2006

810-15

Tani

405-5

Kylie Minogue përpara

405-6

Tani

405-7

Jennifer Lopez përpara

405-8

Tani