• youuinsttaaffccbb
TEST
Këshilla Make Up

8 sekrete bukurie që sytë tuaj të duken më ekspresivë

Ekspresiviteti që pasqyrojnë sytë tuaj reflekton edhe shpirtin tuaj. Prandaj është shprehja “Sytë janë pasqyrë e shpirtit”. Përdorni këto sekrete bukurie që sytë tuaj të duken më ekspresivë:

1.Theksoni vetullat

693455-650-1458489167-2

2.Përdorni shkëlqyes tek mollëzat

692755-650-1458489167-collage1231

3.Bëni një penel të hollë dhe të harkosur

692955-650-1458489167-redefine-your-cat-eye

4.”Smokey eye” nuk del kurrë nga moda

693155-650-1458489167-collage1

5.Mos harroni të vendosni laps të bardhë poshtë syve

692905-650-1458489167-collage42341

6.Kthejini qerpikët tuaj me kthyesen e qerpikëve

693105-650-1458489167-61357

7.Më pas zgjatini qerpikët tuaj me rimel

692855-650-1458489167-collage32313

8.Vendosni buzëkuq ngjyrë nude. Nëse doni të keni sy ekspresivë mos përdorni buzëkuqë të ndritshëm. 

692705-650-1458489167-collage32131231