close
Bukuri

Artistja e makeup-it transformohet në princeshat e Disney-t e veshur me perçe

15179097_735382036617469_1974611138015887600_n

Artistja e makeup-it, malajzezja Saraswati ka aftësi shumë të mira kur vjen puna tek makjazhi. Por ajo çfarë e bën të veçantë këtë artiste është se ajo përdor perçen në vend të flokëve dhe duhet thënë se ngjan e mrekullueshme. Shikoni fotot:

15109488_735382313284108_4003833763253361750_n
15193500_735382146617458_236154299482489587_n
15192577_735382216617451_4527626591124694410_n
15179097_735382036617469_1974611138015887600_n
15181447_735382286617444_2885693148335870912_n
15220246_735382229950783_879688430090486323_n
15220261_735382169950789_6397721588465031261_n
15284925_735382096617463_5387850668791667770_n
15284133_735382349950771_454709762694220579_n
15230657_735382053284134_5835354785306440457_n
Tags : artistemakeup
loading...