10 modele flokësh që mund t’i bëni në 10 sekonda…


U zgjuat vonë? Keni një takim dhe jeni vonë? Duhet të shkoni në punë herët dhe flokët tuaja duke si mos më keq? Provoni këto modele flokësh që mund të bëhen për 10 sekonda: 

befunky-collage

befunky-collage

befunky-collage

befunky-collage

befunky-collage

befunky-collage

befunky-collage

befunky-collage

befunky-collage

befunky-collage

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password