• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

VINTAGE / shikoni si i festonin Krishtlindjet ikonat e Hollywood-it si Marilyn Monroe, Sophia Loren…

Nga Elizabeth Taylor dhe Audrey Hepburn, tek Marilyn Monroe, Sophia Loren, shikoni sesi i festonin Krishtlindjet ikonat e Hollywood-it:

gettyimages_139632456_jpg_8942_north_499x_white

Elizabeth Taylor në 1955

gettyimages_541077237_jpg_9774_north_499x_white

Audrey Hepburn në New York në 21 dhjetor 1953

gettyimages_3246085_jpg_6824_north_499x_white

Marilyn Monroe në 1951

gettyimages_470659140_jpg_8027_north_499x_white

Sophia Loren në 1958

gettyimages_119107238_jpg_4885_north_499x_white

Ava Gardner në 1960

gettyimages_3208131_jpg_5931_north_499x_white

Kim Novak në 1956

gettyimages_3227199_jpg_8686_north_499x_white

Lana Turner në 1955