• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Video/ Një fans “ribashkon” Justin Bieber dhe Selena Gomez

Çfarë çifti! Imagjinojeni një ribashkim të Justin Bieber dhe Selena Gomez, dhe më pas ata të këndonin karaoke në makinë? Duke marrë parasysh se si ka shkuar historia mes tyre, ndoshta ka një mundësi prej 0.0001% për të ndodhur, por falë një fansi të Justin dhe Selena, ne tashmë kemi një ide se si do të ishte e gjitha kjo performancë. Ky fans mori pjesë të klipeve të të dy këngëtarëve në shfaqjen e James Corden dhe i montoi duke bërë të mundur të kuptohet që ata ishin me të vërtetë në makinë, duke kënduar sëbashku. Në një moment, Selena vë dorën mbi krahun e Justin , që të dy qeshin, dhe për më tepër, këndojnë këngët e njëri-tjetrit . E gjitha kjo është realizuar në mënyrën më të mirë të mundshme, dhe me të vërtetë duket si reale! Ah sikur!./opinion.al

https://d1wst0behutosd.cloudfront.net/videos/12767314/37302422.mp4?Expires=1482935674&Signature=RDrzesB30wOfVrgj0glroezxrDuaXHwEM6HLlUmCnvl-Kaok~yXFjTY-NBbMlV~rDebq019K46WdNUEWm4eQkijvMrC8k-n41swE6u4HTpnlqn~U4XXRYcy39Qo-gDbwxPMQGRpXa8fmG0PZEpJfHYF8vJvI-CMlXXpppIChq68oDA5seTnq8RrBxzg9aNxT9H6xkOeKThudtkO~l97VhQYvlQhOTsbL8mQmlmjicoipq8auq2wxyaGMrtd0sMBO5aNqsLD7DlW1rrK3qZz6AUKlEO6WbyAEUTuEf-f40~xqCw~0EQ2cPIASnZXOV0rtjWlpSL4URTJF0yVHZEwv~A__&Key-Pair-Id=APKAJJ6WELAPEP47UKWQ

CLOSE
CLOSE