Video e papublikuar e babait të ndjerë të motrave Istrefi…


Babai i motrave Istrefi, Nezir Istrefi ishte i dashuruar me jetën kulturore dhe dashuria për artin e vajzave të tij Norës dhe Erës, nuk është e rastësishme. Në një video të vitit 1997, shihet Neziri duke recituar një poezi me motive kombëtare në Frankfurt të Gjermanisë. Babai i motrave Istrefi ndërroi jetë në vitin 2004 pas një aksidenti dhe sot nuk janë të rralla rastet kur vajzat e tij e kujtojnë.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password