VIDEO/ Anxhela Peristeri: Në Shqipëri ofrojnë seks me para…


Anxhela Peristeri ka dhënë një intervistë për ‘InTv’ ku ka folur ‘gjatë e gjerë’ për jetën e saj dhe karrierën. Ndër të tjera gazetari ka tentuar ta ‘ngacmojë’ me pyetje pikante por Anxhela ka qenë e rezervuar mirëpo ka pranuar se ndodh që femrave t’u kërkojnë seks me para dhe ato të pranojnë, por përjashton veten nga kjo situatë pasi thotë se nuk i ka ndodhur.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password