Valbona Selimllari vë kushte para se të grimohet


Valbona Selimllari, Missi i parë dhe më i bukur i të gjitha kohërave ka një kusht para se të grimohet. Bobi duket se adhuron sushin, andaj pa e mbaruar ushqimin e saj të preferuar nuk grimohet. “Pa mbaruar sushin nuk grimohem”, shkruan ajo në Instagram.

image

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password