• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Vajzat materialiste të BB9: Unë nuk puth kot po nuk pata përfitim…

BB vendosi të ndajë vajzat dhe djemtë që hynë të vetëm në shtëpinë më të famshme në Shqipëri, por kjo nuk i pengon vajzat që të ‘thurin’ plane apo të ngacmojnë njëra-tjetrën në lidhje me djemtë. Gjatë lojës me shishe, Fotinit i bie sërish radha për të pranuar pyetje dhe ajo që zgjedh t’i bëjë një të tillë është Xheni. “Po të të thotë Big Brother puthe njërin prej djemve, a do ta kishe bërë?”, pyeti Xheni. “Po të ishe si tip misioni dhe të kisha ndonjë përfitim nga kjo, po. Ndërsa ta puthja kështu kot, jo!”, përgjigjet Fotini./syri.net