Transformimi i Iva Merës, shumë ndryshe nga dikur


Iva Mera është një nga vajzat e ekranit e cila duket se ka ndryshuar shumë në pamje krahasuar me pamjen e saj të dikurshme. Përveç ngjyrës së flokëve nga të zeza në të verdha, ajo duket se ka ndryshuar edhe në tiparet e fytyrës që i duken më të plota dhe vihen më shumë në pah tani. Revista “Story” shkruan se nuk dihet nëse është efekti i grimit ose i mënyrës se si ka marrë poza, por ky ndryshim u vu re edhe në skenën e “Miss Globe 2016”. Vajza e aktorit Bujar Mera ndërkohë moderon një emision të sajin në Digitalb.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password