Tendenca e pardesyve mashkullore për këtë dimër


Ditët e ftohta të dimrit shoqërohen me erë të fortë e shi. Për të siguruar ngrohtësi por edhe për të qenë stil, duhet të preferoni pardesytë. Zgjidhni një pardesy e cila mund të vishet nga të dyja anët.
Ngjyrat bazë: e zeza, grija dhe bezha janë për më klasikët. Guxoni edhe me të gjelbrën ushtarake. Nën të mund të mbani veshur këmisha, pulovra ose golfe. Për një look më trendi, mos harroni edhe shallin.

aw16coatoptions-trench-2

aw16coatsopt-1-1

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password