Të ftuarit mbretëror në dasmën e Princit as që nuk e njihnin atë


Kamerat e “Fiks-Fare” arritën të depërtonin në dasmën e Princit Leka II me Elia Zaharian.
Gazetarja intervistoi disa të ftuar me prejardhje mbretërore nga monarkitë në Europë.
Një prej tyre, madje tha se nuk e njihte princin fare. “Emri im është Gloria. Unë vij nga Gjermania dhe nëna ime është hungareze .Nuk e njoh, thjesht më erdhi ftesa dhe u nisa direkt”, thotë ajo duke qeshur.
E pyetur më pas se si ka mundësi që Shqipëria është republikë parlamentare dhe ka edhe princ, ajo nuk dinte të përgjigjej.
Po kështu, edhe një përfaqësues i familjes mbretërore belge nuk dinte t’i jepte përgjigje kësaj pyetje.
“Më duket e çuditshme që një republikë parlamentare ka Princ. Por ky është Ballkani, plot gjëra të çuditshme”, tha ai.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password